Touch the firehose of ds106, the most recent flow of content from all of the blogs syndicated into ds106. As of right now, there have been 92166 posts brought in here going back to December 2010. If you want to be part of the flow, first learn more about ds106. Then, if you are truly ready and up to the task of creating web art, sign up and start doing it.

hell’s full of

Posted by
|

ahir vaig veure “Meek’s cutoff“, dirigida per Kelly Reichardt, un western sobre la travessa de l’oest esperant arribar a terra promesa i la desconfiança, ens els “teus” i en els altres, suposadament des d’una perspectiva feminista, o això és el que justifica la seva sel·lecció per la 19a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona (la mostra, no les dones)

amb un final del tipus “hasta aquí hemos llegado y cada uno que se espabile”, literalment, no deixa de ser un exercici interessant, amb un ritme molt particular

no puc dir més perquè no hi ha més, cal veure-la, així que recomanable

Add a comment

ds106 in[SPIRE]