Week 11- Remix Assignments

Posted by
|

IT’S A GHOST

I decided to remix the visual assignment: It’s a Ghost and with the remix card : In Another Language . I chose to remix completed assignment from a ds106 student name Yuka, I translated her post for that particular assignment from English to Swedish.

Den ds106 assignmnet att jag valde är “Är det ett spöke??” Av visuella uppdrag.

Uppdraget är att ta ett foto som är ett spöke som ämne genom att antingen använda en lång exponering eller två olika bilder i fotoeditting programvara. Jag valde den här bilden. (Jag tror att någon känner den här bildeneftersom jag använde den som profilbild på Facebook.)

Jag använde Scary kamera app! (Du kan få det gratis version.)

Jag redigeras den här bilden för att använda Scary kamera.

Detta apprication kan inte bara göra en skrämmande ansikte, mensätter en skrämmande röst.

Jag vet att temat för detta uppdrag är “Är det ett spöke?” Men jagvill att du ska skrämma genom att göra uppdrag;)

Men jag är normal person så du inte vara rädd mig! Lol

 

 

 

ANIMATED PETWITH DR SUESS REMIX CARD – PRETTY IN PINK

 

For this assignment I used this awesome App called Gif Boom, to create this gif. The quote is from Dr Seuss Cat in the Hat. And I decided to go with the color pink for my font.

 

 

 

Add a comment

ds106 in[SPIRE]